Els ingressats amb covid-19 als hospitals de la Regió Sanitària de Lleida ascendeixen a 139

També incrementa el nombre de persones a les UCI i ja són 16

El nombre de pacients ingressats amb covid-19 als hospitals de la Regió Sanitària de Lleida ha incrementat fins a les 139 persones, 5 més que divendres. Segons ha informat el Departament de Salut, el volum de casos hospitalitzats a les UCI dels diferents centres hospitalaris també puja en una persona i ja en són 16.

D’altra banda, als centres habilitats per aquelles persones que han donat positiu o han estat en contacte i no poden fer aïllament domiciliari hi ha un total de 78 persones. Des de l’1 de juliol a l’Arnau de Vilanova hi ha hagut un total de 95 altes hospitalàries del virus i a l’Hospital Santa Maria 2.

A l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova hi ha un total de 67 persones ingressades amb coronavirus. D’aquestes, 7 es troben a l’UCI i 60 a planta. A l’Hospital Santa Maria hi ha 8 persones ingressades, de les quals 5 són a l’UCI i 3 a planta. A l’Hotel Salut Nastasi hi ha 14 persones ingressades i a altres centres de la regió sanitària hi ha 50 persones més amb covid-19, de les quals 4 són a les UCI i 46 a planta.

Pel que fa als centres habilitats per aïllament, a l’Hotel Rambla hi ha 31 persones (4 amb covid positiu i 27 contactes), i a la casa de colònies de la Manreana hi ha 47 persones (totes amb covid positiu).