Larrosa: “Hem estat al carrer, amb la gent, i ara ens posem a la seva disposició”

Larrosa ha apel·lat a treballar “per tots els barris, on ens han de veure sempre a disposició, prenent nota del que els fa falta i veure de la millor manera com podem tirar endavant les necessitats que tenen”

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

El candidat del PSC-Units per Avançar a l’alcaldia de Lleida, Fèlix Larrosa, ha fet balanç aquest dissabte del procés electoral a la ciutat de Lleida en el marc de l’Assemblea celebrada per l’Agrupació del PSC. Larrosa ha afirmat que “l’important és que hem estat al carrer, amb la gent, i ara ens posem a disposició de les lleidatanes i lleidatans”. Larrosa ha explicat que el govern municipal girarà al voltant de la gestió de les persones, “posant el focus en les nostres polítiques i pensant en cada lleidatà i lleidatana”; la gestió de la Paeria, “per tal que la ciutadania torni a creure en la institució i quan ens demanin alguna cosa tinguin almenys una resposta”; i la gestió de la ciutat “per avançar en una Lleida més saludable, més cultural, més educada, més cívica, més segura, més neta i més endreçada”.

Durant l’Assemblea, celebrada a la partida de Butsènit, Larrosa ha destacat la importància “d’implicar i de fer participis les lleidatanes i lleidatans en la presa de decisions”. “Volem ser una màquina de transformació de Lleida, amb l’horitzó marcat fins al 2030, per fer una millor ciutat”, ha ressaltat Larrosa, que ha destacat “que el nostre projecte polític és el que té majoritàriament el suport de la ciutadania, el que s’atansa més al que pensen les persones i el que defensa els més vulnerables, una ciutat més justa, més saludable i de més oportunitats”. “Això ho hem de seguir explicant a la ciutadania i hem de treballar per a tothom”, ha conclòs.

Larrosa ha apel·lat a treballar “per tots els barris, on ens han de veure sempre a disposició, prenent nota del que els fa falta i veure de la millor manera com podem tirar endavant les necessitats que tenen”. Sobre la gestió de la Lleida, Larrosa ha destacat la importància d’implicar la ciutadania en la gestió de l’espai comú, gestionar de manera eficaç el govern i els treballadors, així com avançar en el procés de modernització de la institució; promocionar la ciutat i avançar-se a les necessitats que pugui tenir la ciutadania.