Dissabte, 25 de maig de 2024
És notícia

La Paeria renova el parc infantil de la plaça del Clot de les Granotes

Avatar photo

L’Ajuntament de Lleida ha iniciat les obres de millora del parc infantil de la plaça del Clot de les Granotes, així com actuacions d’impermeabilització d’un mur i un nou drenatge. També es millorarà el mur d’accés al parc que fa de banc i que es troba en mal estat. 

Pel que fa al parc infantil, es renova el paviment amortidor de sorra del tobogan i del gronxador, a més de la pintura. També s’hi instal·laran jocs nous, com un gronxador inclusiu, un circuit d’equilibri i un giratori inclusiu. 

Les obres, que tenen una durada prevista d’entre dues i tres setmanes, les executa l’empresa Teixidó dins del contracte del Pla de manteniment, conservació i millora de voreres, paviments asfàltics i brigada d’acció immediata, que compta amb un pressupost total de 540.000€. 

Aquestes actuacions complementen les que es van dur a terme l’any passat, quan es va millorar la junta de dilatació, es van segellar totes les fissures existents al paviment, que fa de sostre del pàrquing, i es va adequar la zona de bitlles amb una aportació i estesa de sauló. La brigada municipal també va pintar els bancs.

A més a més, des de l’àrea de Participació i el Consell de Zona 15 també es va dur a terme una intervenció artística a la plaça del Clot l’any passat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

ERC Lleida alerta que no s’ha posat en marxa el bus llançadora a Magraners

Notícia següent

L’INS Santa Eulàlia i l’Ajuntament de Terrassa posen novament en marxa les enquestes ciutadanes

Notícies relacionades