Cervera tanca els parcs infantils i desinfecta accessos a escoles i residències

La Paeria adopta mesures plantejades per Salut al registrar 40 positius nous després del cap de setmana

La Paeria ha decidit tancar els parcs infantils i desinfectar els accessos als centres escolars, les residències i el CAP després de registrar un increment de casos positius de covid-19 els darrers dies.

Segons va informar el consistori dilluns, les dades del CAP van apuntar una quarantena de casos durant el cap de setmana i això ha encès les alarmes a la capital de la Segarra.

En aquest sentit, en un vídeo difós per les xarxes socials, l’alcalde Joan Santacana demana a la població evitar les concentracions de persones al davant de les escoles, que no es facin trobades de més de 6 persones i que es mantinguin les mesures preventives com són l’ús de la mascareta, la distància i el rentat de mans.

Santacana apunta que Cervera va passar de 32 casos positius el divendres passat a 62 dilluns. Tot i ser una situació “simptomàticament baixa” és preocupant pels casos de transmissió que augmenten, ha indicat l’alcalde.

En aquest sentit, Santacana també indica que les mesures de tancar parcs infantils i desinfectar accessos a escoles, residències i el CAP es prenen per indicació de Salut i confia que així es puguin rebaixar “en breu” els índex de contagi.