Vilanova i la Geltrú al Saló de Turisme B-Travel

L'ajuntament de la capital del Garraf ha presentat aquest divendres al migdia la seva nova marca turística

Aquest migdia, l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, ha inaugurat l’estand de la ciutat a la fira B-Travel de Barcelona. A l’acte l’han acompanyada els regidors del Partit Socialista, Juan Luís Ruiz i Gerard Llobet i també el regidor del PP, Carlos Remacha.

La presentació de la nova marca ha comptat amb la presència de diferents personatges importants dins del sector turístic català com són: El delegat de turisme de la Diputació de Barcelona i també alcalde de Sitges, el Sr. Miquel Forns i el director de l’Agència Catalana de Turisme, el Sr. Xavier Espasa.

La cerimònia d’inauguració ha estat presentada pel cap de projectes de comunicació de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el Sr. Carles Guinda, i ha comptat amb els parlaments del Sr. Miquel Forns, la Sra. Neus Lloveras i el Sr. Xavier Espasa.

Neus Lloveras ha agraït la feina realitzada pel regidor socialista Juan Luís Ruiz en l’àrea de Promoció Econòmica i es mostrava doblement orgullosa per poder estar avui per primer cop al Saló B-Travel i per presentar la nova marca turística de la ciutat.

L’alcaldessa ha parlat de la singularitat que ofereix Vilanova fent mostra de la gran oferta que posseeix en diversitat cultural, esportiva, gastronòmica i patrimonial. Tot un conjunt d’aspectes que espera que converteixin a la capital del Garraf en un referent com a destinació turística familiar.

La nova imatge de la marca està formada pel nom de Vilanova i la Geltrú en lletra blanca i un fons blau, incorporant la silueta  de diferents elements simbòlics de la ciutat com el cap de la gamba i el del cavall, el far, les onades, una palmera, un parell de bosses, una bicicleta, una pilota, un llevataps i un coet.

Recordem als lectors que poden visitar l’estand vilanoví al Saló de Turisme B-Travel durant tot el cap de setmana, fins el diumenge 22 d’abril.