La Casa Azul se suma al cartell del Festival Jardins Terramar de Sitges 2021

El grup actuarà el 12 d’agost per completar la programació d’aquesta edició del certamen

La Casa Azul, liderada pel músic català Guille Milkyway, s’incorpora al festival que se celebrarà del 29 de juliol al 13 d’agost. La banda farà ballar el públic del certamen el proper 12 d’agost en un concert que combinarà temes nous amb clàssics del grup conegut per cançons com ‘Podría ser peor’ o ‘El momento’, ‘El final del amor eterno’, ‘Los Chicos Hoy Saltarán a La Pista’ o ‘Nunca Nadie Pudo Volar’, segons ha informat l’organització del certamen.

La incorporació de la Casa Azul completa una programació d’un total de 15 concerts amb Manel, Fangoria, Rosario, God Save The Queen, El Barrio, Sílvia Pérez Cruz, Ara Malikian, Amaral, Sopa de Cabra, Mónica Naranjo, Sergio Dalma, Antonio Orozco, Los Secretos, La Casa Azul i La Oreja de Van Gogh.

Reducció al 50% de l’aforament i mesures de seguretat

El festival Jardins Terramar de Sitges 2021 es durà a terme amb totes les mesures anticovid i l’aforament del certamen es reduirà a un 50% respecte a les edicions anteriors edicions i es posaran un màxim de 1.100 localitats a la venda per a cada concert. Totes les entrades dels concerts seran numerades en seients preassignats en el mateix moment de la compra i hi haurà distància de seguretat entre butaques a la platea i a la grada. En el marc de les mesures de prevenció, també es farà la presa de temperatura al públic abans de poder accedir als accessos principals i es posaran punts amb gel hidroalcohòlic a tot el recinte. També com a mesura d’autoprotecció caldrà portar posada la mascareta durant els concerts.

Programació 2021:

29 juliol Manel

30 juliol Fangoria

31 juliol Rosario

01 agost God Save The Queen

02 agost El Barrio

03 agost Sílvia Pérez Cruz

04 agost Ara Malikian

05 agost Amaral

06 agost Sopa de Cabra

07 agost Mónica Naranjo

08 agost Sergio Dalma

09 agost Antonio Orozco

11 agost Los Secretos

12 agost La Casa Azul

13 agost La Oreja de Van Gogh

Entrades:

Entrades a la venda a Ticketmaster i www.festivaljardinsterramar.com