Desarticulada una plantació de marihuana oculta en el garatge d’un habitatge a Cornellà de Llobregat

Hi ha dos detinguts i 385 plantes intervingudes

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
La Policia Nacional i la Guàrdia Urbana de Cornellà de Llobregat han desmantellat una plantació de marihuana que estava oculta en el garatge d’un habitatge en aquesta localitat del Baix Llobregat. Durant l’operatiu es van intervenir 385 plantes i es van detenir dues persones acusades d’un delicte contra la salut pública i per defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar gràcies a una denúncia anònima. Els agents van saber que l’habitatge estava llogat des de feia un any a una dona que havia estat detinguda pels mateixos investigadors per fets similars. Veïns propers a l’immoble s’havien queixat amb anterioritat per les molèsties que generava la instal·lació, tant per sorolls com per fortes olors.

En l’operatiu es van intervenir també instruments de cultiu i maquinaria de climatització, que tenien per objectiu optimitzar al màxim la producció i així obtenir més beneficis. Els agents també van observar que diverses parts de l’habitatge havien albergat amb anterioritat altres collites de marihuana, que ja haurien estat recol·lectades i distribuïdes.