35 casos positius de Coronavirus a Sitges

La xifra inclou les persones que es troben sense hospitalitzar i les que sí que estan hospitalitzades

A Sitges actualment hi haregistrades 35 persones diagnosticades amb la Covid-19, segons dades publicades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. La xifra inclou les persones que es troben sense hospitalitzar i les que sí que estan hospitalitzades. Els afectats segueixen el protocol establert pel departament i els seus contactes també estan controlats.

Des de l’Ajuntament de Sitges es reitera la importància de quedar-se confinat a casa i tenir present els consells de prevenció i de contenció davant la Covid-19 entre els quals rentar-se les mans amb freqüència i mantenir una distància mínima d’1,5 metres entre les persones si es va a comprar menjar o medicació. Entre les mesures també s’ha d’evitar tocar-se la cara (ulls, nas i boca).

Fins ara, s’han confirmat 19.991. positius per coronavirus SARS-Cov-2 a Catalunya. Del nombre total d’afectats 1.769 persones estan greus. Dels casos acumulats, fins ara han mort 1.849 persones amb la Covid-19. A més, des de l’inici de la pandèmia de coronavirus s’han comptabilitzat un total de 5.701 altes hospitalàries.