Torroella de Montgrí organitza un concurs de decoració nadalenca de façanes, finestres i balcons

L'objectiu d'aquest concurs és donar color i llum al municipi durant aquestes dates tant assenyalades i ajudar així a la dinamització del teixit comercial

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb el propòsit de promocionar el comerç local per aquestes festes de Nadal, ha organitzat un Concurs de decoració de façanes, balcons i/o finestres.

L’ornamentació s’ha d’exposar a la façana, al balcó, o a la finestra durant tot el període
comprès entre els dies 18 de desembre de 2020 i 6 de gener de 2021. La data d’inscripció límit, però, és el 17 de desembre, i les inscripcions s’han de fer a través del web AgendaTorroella.

Hi ha tres categories, i en cada categoria hi ha un total de 200€ de premis, repartits en 4 vals.

  • Decoració de façanes d’edifici
  • Decoració de balcons
  • Decoració de finestres

 

Aquest concurs es fa per promoure l’esperit nadalenc i el comerç locals, però exigirà altes dosis de creativitat. (Foto: cedida)

El jurat estarà format per tres persones: un representant municipal, un representant de l’Associació de Comerciants de Torroella de Montgrí i un representant del món professional. El jurat, a més, podrà resoldre situacions no previstes en les bases i dubtes entorn a la interpretació de les obres. El veredicte serà inapel·lable i es donarà a conèixer en un acte públic, data, lloc i hora del qual es farà saber a través del web de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí.

Els criteris que es valoraran seran tals com l’originalitat, la calidesa, la qualitat estètica, l’esperit nadalenc i l’atractiu que pugui generar en els vilatans. Es poden consultar amb detall les bases del concurs aquí.