Tornen a augmentar els pacients COVID als Hospitals de Blanes i Calella

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 12 persones i a Calella n’hi ha 31: 25 a l’hospital i 6 al sociosanitari

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

El darrer comunicat de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que ha tornat a haver un nou augment. Actualment hi ha un total de 43 pacients, 5 més que en l’anterior recompte, i també s’han produït 5 defuncions durant els darrers dies. El nombre de professionals positius i en aïllament és de 5 persones, i n’hi ha 9 de confinades per contacte estret amb un positiu.

A l’Hospital Comarcal de Blanes ara hi ha 12 persones ingressades, una més que fa cinc dies, i des de llavors, hi ha hagut 6 ingressos, 4 altres i 1 defunció. Sumant els dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 31 pacients: 25 són a l’hospital i 6 al sociosanitari. Respecte al darrer recompte, a l’Hospital de Calella hi ha hagut 12 ingressos, 5 altes i 4 defuncions; i al sociosanitari 2 ingressos, 1 alta i cap defunció.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat diumenge indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 213 persones ingressades per COVID, 23 més que quatre dies enrere. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 42.626 persones, i han mort per aquesta malaltia 1.305 persones, 37 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat a la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha davallat un xic, tot i que continua a la zona alta. Ara és de 439, quan en l’anterior comunicat era de 517. A Blanes en canvi ha augmentat, i continua igualment a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 462 i en l’anterior actualització era de 277.