Sant Pere de Ribes reconeix les persones que han fet 90 anys aquest 2020

Les restriccions sanitàries decretades per la Covid-19 impedeixen celebrar enguany la Festa de la Gent Gran

Les persones que enguany celebren el seu 90è aniversari estan rebent aquests dies un petit obsequi en nom de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes de mans de l’alcaldessa, Abigail Garrido, i la regidora de Gent Gran, Paqui Carrasquilla. Aquest reconeixement es lliurava cada any en el marc de la Festa de la Gent Gran, que aquest 2021 no es podrà celebrar per les restriccions sanitàries decretades per a contenir la propagació del virus de la Covid-19.

El lliurament del reconeixement s’ha fet a les 38 persones que han fet els 90 anys i a hores d’ara resideixen a Sant Pere de Ribes. Al municipi, hi viuen 204 dones i homes majors de 90 anys, que representen el 0,64% d’una població de 31.773 habitants. D’aquest grup, 6 són persones centenàries.

La Festa de la Gent Gran és l’esdeveniment que cada any convoca l’Ajuntament adreçat a persones del municipi de 65 anys o més, pensionistes, jubilades i prejubilades. Edició rere edició, la celebració s’ha anat alternant entre Ribes i les Roquetes, amb un programa que inclou l’homenatge a les persones que compleixen 90 anys, berenar i ball per a tots i totes les assistents.