S’inicia la millora de la il·luminació de la zona esportiva de Ripoll

També s’ha començat a fer el canvi a tecnologia LED dels focus de les quatre torres del camp municipal d’esports gran

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

S’ha iniciat l’execució de les millores en la il·luminació de diferents zones esportives a Ripoll. En concret, s’està realitzant en tres àmbits. Per una banda, ja s’ha executat el canvi de tecnologia a LED dels focus del camp de futbol petit, on també s’han instal·lat tres noves columnes.

També s’ha començat a fer el canvi a tecnologia LED dels focus de les quatre torres del camp municipal d’esports gran. I per últim, en breu es durà a terme el canvi a LED dels focus de la pista esportiva del pavelló de l’Avellaneda.

 

Cal recordar que la millora de la il·luminació de la zona esportiva va ser la proposta vencedora de la partida d’Inversions dels Pressupostos Participatius de l’any 2022 (es va imposar amb 158 vots per part de la ciutadania). Per tant, s’ha utilitzat aquesta partida per finançar les obres esmentades anteriorment.

A banda d’aquestes actuacions, també està previst que es millori tot el sistema d’il·luminació pública a la zona d’aparcament que es troba al costat del camp de futbol petit. En aquest cas es trauran els fanals existents i es penjarà l’enllumenat públic de les noves columnes, un fet que implicarà una millor operativitat en els aparcaments.

Així mateix, s’han instal·lat dos nous fanals per il·luminar l’accés al camp d’esports gran des del mateix aparcament, ja que fins ara era una zona molt fosca.