Ring de boxa clandestí al mig del carrer a Figueres

Vint joves se salten la normativa contra la covid-19 i organitzen un ring de boxa al mig del carrer a Figueres. El grup de joves, incomplint les mesures de seguretat i higiene del coronavirus, munten un ring de boxa clandestí al carrer. Un veí figuerenc ho ha gravat i ha compartit el vídeo a les xarxes socials per tal de denunciar la imprudència dels joves. Un document que s’ha fet viral en pocs minuts.

En el vídeo es pot veure com els joves van aprofitar una pista de bàsquet, tancada per la normativa de la Covid-19, per organitzar la lluita. Mentre dues persones es trobaven a dins boxejant, la resta, unes 20 persones, es trobaven envoltant la pista mentre animaven als lluitadors, sense respectar la distància ni portar mascareta en la seva majoria.

Les baralles “Val Tot” o “en gàbia” tenen la particularitat de ser molt més sagnants, violentes i perilloses que la boxa tradicional. Allí es permeten els cops amb els colzes, els genolls i puntades al cap i fins i tot els guants posseeixen menys protecció que els de la boxa.

Per això, per a la seguretat dels seus participants és primordial un control exhaustiu en la igualtat dels dos contendents, així com disposar de tots els recursos d’atenció mèdica immediata davant qualsevol eventualitat.