Un nou misteri planeja sobre el violent assassinat de Campdevànol

Després de la detenció d’una persona com a sospitosa de l’assassinat perpetrat a Campdevànol el cas semblava estar resolt. Es tractava de la parella de la víctima, un home de 36 anys, veí de la població i que comptava amb antecedents policials, relacionats sobretot amb tràfic de drogues.

Ara el cas ha fet un gir de 180 graus i els Mossos d’Esquadra no donen per tancat el cas i asseguren que la jove de 21 anys va ser agredida durant diversos dies. El cadàver de la jove assassinada presentava ferides de diversa evolució, un fet que obliga els investigadors a reconsiderar el cas i el mòbil del crim, en un primer moment considerat de forma precipitada un cas de violència masclista, ja que podria haver més responsables implicats.

Els investigadors van apuntar en un primer moment que la jove estava morta de feia dies i això es notava amb la descomposició del cadàver. La troballa del cadàver es va fer poc després de les tres de la tarda en un pis del carrer Puntarró, al centre de la població de Campdevànol.