Les propostes de Lloret de Mar pel Dia Nacional del Turisme

La programació comença el divendres 23 de setembre

El proper dimarts 27 de setembre Lloret de Mar celebrarà un any més el Dia Mundial del Turisme i per a commemorar-lo ha preparat un programa amb diferents propostes culturals, musicals i activitats de descoberta de l’entorn de Lloret de Mar. A més, les Oficines de Turisme s’han vestit de gala i han tematitzat les seves instal·lacions per celebrar aquest dia.

La programació comença el divendres 23 de setembre amb el concert “Todos los gatos son pardos” un tribut a Gató Pérez que es farà a la Plaça de la Vila entre les 20.30h i les 22h. A més, aquell vespre i nit es celebra a la destinació el Lloret Comerç Fest amb gran ambient al carrer i on els establiments comercials poden obrir fins a les 00.30h.

El cap de setmana, dissabte 24 i diumenge 25, s’ofereixen sessions de snorkel en família per descobrir el nostre entorn litoral a la platja de Fenals de la mà d’experts en biologia marina. Les entrades es poden adquirir a tickets.lloretdemar.org i tenen un preu de 5€/persona.

A més el dissabte 24 de setembre, a les 20.30h al Teatre, s’inicia l’espectacle itinerant “Perculights” un espectacle de carrer interactiu i innovador on el moviment, el ritme i la percussió es combinen amb la llum i el color oferint imatges úniques i sorprenents. L’espectacle finalitza a les 22.30h a la Plaça de la Vila.

Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme ha explicat que “El Dia Mundial del Turisme és un dia que ens permet posar en valor la principal activitat econòmica del municipi i les moltes possibilitats de lleure i gaudi que ofereix Lloret de Mar als nostres visitants, que reafirmen la nostra llarga trajectòria turística”.

Finalment el dimarts 27 de setembre, Dia Mundial del Turisme, els diferents elements patrimonials del Museu Obert de Lloret (MOLL) com els Jardins de Santa Clotilde, el Museu del Mar, el Turó Rodó, Can Saragossa i el Castell de Sant Joan, gaudiran d’una jornada de portes obertes. Aquell mateix dia Lloret Turisme també té previst presentar al sector turístic els nous mapes interactius de rutes culturals i de senderisme de la població així com el nou plànol turístic de la vila.