L’Ajuntament de Palafrugell renova la seva col·laboració amb el Festival de Cap Roig

El Festival s’iniciarà el proper divendres dia 23 de juliol i finalitzarà el 21 d’agost

L’Ajuntament de Palafrugell, un any més, ha renovat el conveni de col·laboració amb Clipper’s Live S.L., empresa promotora del Festival de Cap Roig 2021. Amb aquest acord es pretén coordinar aquells punt en els quals l’Ajuntament dóna suport a l‘organització.

Cal destacar que entre els acords de col·laboració es determina que l’Ajuntament aporta al festival elements logístics, així com la informació i difusió del municipi dins el recinte de Cap Roig. A la vegada, també es fa càrrec de la vigilància i control viari i d’espais públics i del condicionament de les zones reservades per aparcament de vehicles. Així mateix, l’IPEP promou el festival a les seves xarxes d’oficines de turisme i pels seus mitjans de comunicació i difusió.

L’empresa promotora del festival fa constar el nom de Calella de Palafrugell i l’emblema de l’Ajuntament de Palafrugell en totes les publicacions, cartells o altres mitjans que utilitzi per a la difusió i promoció del Festival de Cap Roig en aquesta edició 2021.

El Festival

La 21a edició del Festival de Cap Roig s’inaugurarà el proper divendres 23 de juliol amb el concert de Pablo López i es clourà el 21 d'agost, amb l’actuació de Sara Baras, que precisament aquest serà el concert solidari d’enguany.

Així doncs, hi haurà un total de 21 concerts que faran de Calella de Palafrugell un punt de parada d’estrelles musicals com Raphael, David Bisbal, Aitana, Taburete, Blaumut o la palafrugellenca Sílvia Pérez Cruz, entre d’altres. La programació Cap Roig Mini presentarà per a tots els públics l’espectacle del Mag Lari i El Pot Petit.

Concert Solidari

Enguany, el projecte solidari que promouen CaixaBank i Clipper’s Live en el marc del Festival de Cap Roig és a benefici de l’entitat Càritas. Una part de la recaptació del concert solidari de Sara Baras, que tindrà lloc el 21 d’agost al Jardí Botànic de Cap Roig, tindrà com a finalitat col·laborar amb els projectes educatius de Càritas que ofereixen suport socioeducatiu a infants en risc d’exclusió social de Palafrugell i de la resta del Baix Empordà, amb l’objectiu d’acompanyar-los de manera integral durant el procés d’aprenentatge i garantir-los la igualtat d’oportunitats.

Càritas, a través d’aquests programes, treballa perquè els infants d’entre sis i setze anys que tenen dificultats per seguir el ritme d’aprenentatge puguin consolidar l’educació escolar. Aquests projectes, que impliquen les famílies i l’entorn educatiu dels infants, es desenvolupen fora de l’horari escolar durant tot el curs a partir del reforç educatiu i el treball de valors, hàbits, habilitats i actituds que puguin afavorir la motivació per l’aprenentatge i el desenvolupament.