Una cinquantena de persones de Constantí participen en la sortida nocturna pel litoral tarragoní

Prop d’una cinquantena de persones van participar el passat divendres 9 de juliol d’una sortida guiada nocturna pel litoral tarragoní. L’activitat, emmarcada dintre del cicle “Fem Estiu, Fem Constantí”, plantejava un recorregut des de la Platja del Miracle fins a la Platja Llarga de Tarragona.

Els participants van sortit en autobús des de la Plaça de les Escoles Velles per desplaçar-se fins a Tarragona, on van començar un recorregut a peu que es va iniciar la Platja del Miracle i va transcórrer per la platja dels Cossis, la platja de l’Arrabassada, la zona del preventori, platja de la Savinosa i els Morrots de la Savinosa, Platja dels Capellans, Cala Romana fins arribar a la Platja Llarga.

Durant el recorregut es van poder descobrir els diferents paisatges vegetals i conèixer algunes de les espècies de flora més rellevants de la costa tarragonina.

Les activitats del cicle “Fem Estiu, Fem Constantí” continuen aquesta semana amb una nova Caminada per conèixer i descobrir els masos del terme, a peu i amb carros, i el divendres 16 de juliol tindrà lloc la Representació del bateig del rei Jaume II, una obra teatral que presentarà les Forques Teatre ‘Associació d’Amics del Teatre de Constantí’, sota la direcció artística de Marc Cardó, basant-se en els estudis sobre el rei Jaume II de l’historiador Ferran Soldevila i amb el guió de l’obra a càrrec de Ferran Marín.