La zona esportiva de la platja de Lloret augmenta en més de 1.000 usuaris

En total 18.836 usuaris han gaudit del Programa de Dinamització de Platges que aglutina els serveis de miniclub, activitats dirigides i ioga a les platges de Lloret i Fenals i de dinamització esportiva a la platja de Lloret.

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Lloret Turisme, entitat de gestió i promoció turística de Lloret de Mar, ha presentat les dades d’usuaris que han gaudit dels diferents serveis que integren el Programa de Dinamització de Platges que s’ofereix els mesos de juny a setembre de forma gratuïta. Es tracta del servei de miniclub, biblioplatja, espai nadó, activitats dirigides i ioga a les platges de Lloret i Fenals i la zona esportiva per a la pràctica de vòlei a la platja de Lloret.

Com a destinació certificada en Turisme Familiar per l’Agència Catalana de Turisme des del 2010, el municipi posa a disposició d’aquest segment de la demanda tot un ventall de serveis especialitzats tant des de l’àmbit públic com des del sector privat, que ha realitzat grans inversions en la seva oferta dedicada a les famílies.

La dada més destacada, seguint la tendència de la demanda de gaudir de tot tipus d’experiències actives i a l’entorn natural durant les vacances, és l’increment en 1.180 usuaris a la zona esportiva de la platja de Lloret on s’hi organitzen partits de vòlei platja, passant dels 2.741 de l’any passat als 3.921 d’enguany. En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme “aquestes dades recolzen la nostra estratègia d’oferir platges actives i continuar apostant també per altres propostes outdoor com són el paddle surf o les sortides guiades d’immersió lleugera (snorkel), amb molt bona rebuda per part de locals i visitants”. Respecte a les nacionalitats dels usuaris d’aquesta zona esportiva, són principalment d’Itàlia, França i Alemanya.

Pel que fa les dades generals del Programa de Dinamització de Platges, que s’ha ofert de juny a setembre, es registren un total de 18.836 usuaris, 3.175 més que l’any passat que es va situar en 15.661. D’aquest total 9.512 han participat a les activitats dirigides que s’ofereixen a primera hora del matí; 3.921 a la zona esportiva; 746 a les sessions de ioga per a adults i famílies, 43 als tallers per nadons i 4.612 als dos miniclubs. Aquestes activitats s’oferien a la platja de Lloret i Fenals i en el cas de la zona esportiva, la biblioplatja i l’espai nadó, exclusivament a la Platja de Lloret.