La zona blava de Manresa estrena oficina d’atenció al públic, més cèntrica i accessible

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’empresa municipal Fòrum SA ha estrenat la nova Oficina del Servei d’Estacionament Regulat de Manresa. Està situada als baixos del carrer Cardenal Lluch número 6 i s’ha obert amb la voluntat de millorar l’atenció a la ciutadania en tots aquells aspectes relacionats amb la zona blava.

D’aquesta manera, es passa d’una oficina que estava ubicada en un primer pis de l’Era del Firmat a un local cèntric i accessible, a peu de carrer, de tal manera que la ciutadania podrà fer-hi arribar les seves consultes, incidències i reclamacions amb més facilitat. L’horari d’obertura és de dilluns a dijous de 9 a 13.30 hores i de 16 a 18 hores, i els divendres de 9 a 13.30 hores. Per incidències o consultes, també hi ha el telèfon d’atenció al públic 900 901 560.

Aquesta setmana, l’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i el regidor d’Urbanisme i Mobilitat, Carles Garcia Estany, han fet una visita a les noves oficines acompanyats del gerent de Fòrum SA, Mateu Baylina Torreano, en la qual han pogut saludar els treballadors i treballadores del servei de zona blava.

Més hores d’ús de la zona blava

La gestió de la zona blava va passar a mans municipals el passat mes de maig, a través de l’empresa municipal Fòrum SA. Va ser quan es va establir una rebaixa de preu del 25%. En els tres primers mesos de servei —juny, juliol i agost—, la utilització de places d’estacionament regulat ha estat molt elevada, amb un total de 282.901 hores, enfront les 249.701 dels mateixos mesos de l’any passat. Aquest augment representa un 13% més de temps d’ús.