Més de 2.500 euros en danys en contenidors, senyals i paviment a Girona

També hi ha hagut desperfectes en negocis particulars i pintades en diversos edificis

L’Ajuntament de Girona ha fet un primer balanç dels danys provocats per les dues nits d’aldarulls a la ciutat. De moment, la factura s’enfila fins als 2.579 euros.
A aquesta xifra, però, caldrà sumar-hi altres desperfectes a la via pública i les destrosses en negocis particulars. Durant la primera nit de disturbis es va cremar un contenidor amb capacitat per a 2.200 litres i un cost de 861 euros a la Sèquia.
A això, cal sumar-li les destrosses en senyalització i altres elements del mobiliari com tanques. En total, uns 1.100 euros. En aquella primera nit, a més, diverses sucursals bancàries van patir importants desperfectes.
En els disturbis d’aquest dimarts, es van cremar sis cubells de residus amb un cost de 618 euros del Barri Vell, on es van produir els principals enfrontaments entre manifestants i policia.
A tot això, caldrà sumar-li els danys en el paviment de la plaça del Vi, jardineres i desperfectes al Caixa Fòrum. A més, es va malmetre el mobiliari d’un bar i el vidre d’un estanc.