La Policia Municipal de Girona rescata el gos maltractat i en denuncia el propietari

La Protectora d'Animals del Gironès s'ha fet càrrec de l'Ice, que es troba en bones condicions i ben cuidat

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
La Policia Municipal de Girona ha aconseguit rescatar el gos a qui una veïna del Barri Vell va gravar mentre el seu propietari el maltractava colpejant-lo amb una corretja. El gos, de raça nòrdica i que es diu ‘Ice’, ja es troba a la Protectora d’Animals del Gironès. “Gràcies a la col·laboració ciutadana, hem localitzat, identificat i denunciat el propietari”, ha escrit la Policia Municipal en una piulada al Twitter, adjuntant una foto del gos a la protectora, on es troba “en bones condicions i ben cuidat”. El cas de maltractament ha corregut per les xarxes socials, on s’ha difós el vídeo, i la Policia Municipal ha fet una crida demanant ajuda per poder localitzar el propietari.
Els fets van tenir lloc el dilluns a la nit al carrer Ballesteries, a la intersecció coneguda com ‘Els Quatre Cantons’. A les imatges, gravades per una veïna i difoses per xarxes socials, es podia veure com l’home crida el seu gos perquè s’acosti. “Ice, vine aquí”, li diu.

El vídeo dura escassament mig minut, però quan l’animal s’apropa, l’individu el subjectava i li donava fins a tres cops amb un corretja, mentre el gos –de raça nòrdica- intentava fugir i xiscla de dolor. Després, l’home i el gos desapareixien de càmera pel carrer Bonaventura Carreras i Peralta.

La Policia Municipal ha fet una crida per xarxes socials demanant col·laboració ciutadana per poder localitzar l’individu. Gràcies a això, i a la feina que han dut a terme els agents, la policia ha pogut trobar, identificar i denunciar el propietari per maltractament animal.

Els agents han rescatat el gos i han portat l’Ice a la Protectora d’Animals del Gironès. “La protectora se n’ha fet càrrec i es troba en bones condicions i ben cuidat”, diu la Policia Municipal.