Dijous, 25 d'abril de 2024
És notícia

Judici per la tragèdia en un inflable a Caldes de Malavella

Avatar photo

Una nena va morir el 2017 a conseqüència d’una negligència

Després de quasi 4 anys, per fi, s’està arribant al final del judici per la mort d’una nena de 6 anys a Caldes de Malavella. El tràgic accident va succeir el maig del 2017, quan una família estava dinant al restaurant Mas Oller i els seus respectius fills estaven jugant a l’inflable que hi havia al costat del restaurant.

 

De sobte, una ràfega d’aire es va endur l’inflable amunt fins a la teulada. En aquell moment hi havia 7 nens a sobre l’inflable, tots van patir lesions, però una va patir amb la mort. Una tragèdia, la qual, fins ara, no s’està arribant al judici final. La fiscalia demana 4 anys de presó pels 2 amos del restaurant i més de 500.000 euros d’indemnització a les famílies pertinents.

 

L’amo del restaurant confirma que va comprar l’inflable a un firaire, sense cap document escrit que ho constatés, sense cap tipus d’instruccions d’ús i sense tenir a les persones adequades pel seu funcionament i posada en marxa. En l’inflable no apareix la marca de qui és el propietari de l’inflable, però el que sí queda clar és que el muntaven i desmuntaven els amos durant el cap de setmana des del mes de març del 2017, quan van efectuar la seva compra.

 

Aquest inflable tenia 10 ancoratges, dels quals, segons normativa, haurien d’anar com a mínim 6 ben subjectats a terra; segons els acusats només hi havia 8 ancoratges totals, però ells només en van enganxar 2 a terra.

 

La defensa demana absolució per la dona, ja que ella no era qui s’encarregava d’aquests temes, sinó que això ho gestionava el seu home. Ella gestionava la cuina i la sala del restaurant. Referent a l’acusat es demana pagar una multa de 1.800 euros.

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Salut comença a vacunar contra la covid-19 els cossos de seguretat i emergències

Notícia següent

La Policia Municipal de Girona rescata el gos maltractat i en denuncia el propietari

Notícies relacionades