Medalla de Bronze per Adel Mechaal al Campionat Europeu de Torun

Avatar photo

Un jove amb molta voluntat i reptes de superació

Aquest cap de setmana passat es va celebrar a Torun (Polònia) el campionat Europeu d’Atletisme en pista coberta. Uns dels nostres competidors va ser Adel Mechaal; recordem que va quedar campió a mitjans de febrer en el Campionat d’Espanya d’Atletisme de Pista Coberta, a Madrid.

El palamosí, Adel Mechaal, amb tan sols 30 anys ja ha guanyat diversos campionats i després de lluitar per tal de poder aconseguir arribar al Campionat Europeu ho ha fet i no tan sols ho ha fet; sinó que ha quedat 3er en la categoria de 3.000 metres. Adel Mechaal es proclamava medalla de bronze en el Campionat Europeu de Torun; un repte que no té fronteres per aquest jove resident a Palamós.

Quan els somnis només són pels que volen somiar. Adel Mechaal ens ho demostra diàriament gràcies al seu esforç, dedicació i entusiasme. Una nova victòria per Espanya en un moment tan dur, sacsejat per la pandèmia.