El milionari sou de Ibai Llanos com ‘streamer’

El conegut creador de continguts en Twich és el tercer que més cobra a tot el món

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Ibai Llanos en l'entrevista al programa "Lo de Évole", de Évole.

Ibai Llanos es convertia ahir a la nit en protagonista de la televisió convencional després del seu pas per “Lo de Évole”, de Jordi Évole. El conegut streamer i youtuber s’ha convertit en una de les persones més famoses de tot el planeta gràcies a una nova professió, que en el seu cas, li reporta ingressos milionaris.

Són un grup de youtubers com El Rubius, Auronplay i Ibai Llanos els que poden considerar-se el Top 3 dels comunicadors per Internet al nostre país. I encara que Llanos sigui l’últim a haver-se donat a conèixer, els seus ingressos ja s’han igualat als dels seus companys.

Un informe elaborat per Saving Espot sobre els ingressos que cobren alguns dels streamers més famosos del món pels seus continguts en la plataforma Twich, deixa a Ibai Llanos un dels més importants del món. És més, les dades li converteixen en un dels pesos pesants d’aquesta plataforma.

Llanos se situa com el tercer streamer que més cobra en aquesta plataforma i el primer de parla hispana. El streamer va confersar a Évole que el seu contracte amb Twitch li fa guanyar el 70% dels ingressos pels seus subscriptors, aconseguint uns ingressos anuals de gairebé 1,4 milions de dòlars. A això caldria sumar el que guanyi en Youtube o Instagram i a través de la publicitat que insereixi en les seves publicacions.

Encara que no hi ha dades oficials publicades sobre a quant ascendirien aquests altres ingressos de Ibai Llanos, algunes estimacions apunten al fet que només de Youtube tindria uns ingressos superiors als 1,5 milions d’euros. Un negoci que li ha permès formar la seva pròpia empresa i mudar-se a una luxosa mansió a Barcelona.