Concentració del sector de la restauració davant l’Ajuntament de Palamós

L'hostaleria es concentra davant l'Ajuntament per demanar la fi dels tancaments i les mesures incoherents

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Un centenar de persones es van concentrar ahir al migdia davant l’Ajuntament de Palamós per donar suport al sector de la restauració del municipi i manifestar-se en contra les restriccions del Govern per aturar la COVID-19, que han limitat els horaris de bars i restaurants. Els manifestants es van queixar de la incoherència i la ineficàcia de les mesures, i del fet que el Govern no ofereixi ajudes per a que el sector no s’enfonsi.

El president de l’Associació de Restaurants, Jordi Rissech, va fer la lectura d’un manifest on reclamen ajudes directes i immediates al sector, per tal de compensar les pèrdues pels tancaments.

Felip Vergonyós, integrant de la plataforma de restauradors, va demanar ajuda a l’Ajuntament per tal de fer arribar les peticions del col·lectiu a la Generalitat i alhora, una rebaixa en els impostos municipals.

Ricardo Medina, propietari del restaurant Macabeu de Palamós, va afirmar que si realment la restauració és un problema i un focus d’infecció, aleshores el millor és tancar. Aquest tancament, però, ha de venir acompanyat d’ajudes reals al sector.

Concentració nombrosa davant l’ajuntament, en defensa del sector de la restauració (Foto: cedida)

La concentració va concloure amb una reunió entre els representants del sector restaurador i els regidors i regidores de l’Ajuntament. També hi han assistit quatre representants del grup Ciutadans al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, Camino Fernández, Héctor Amelló i Jean Castel.