Lloret de Mar presentarà la 25a edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs

Avatar photo
Les Jornades se celebraran durant tot el mes de maig, fins a l’1 de juny
Jornades Gastronòmiques de l'Arròs de Lloret de Mar al restaurant Mas Romeu
Jornades Gastronòmiques de l’Arròs de Lloret de Mar al restaurant Mas Romeu

El Gremi de Bars i Restaurants de Lloret de Mar ho té tot llest per a la XXV edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs, una cita ja consolidada en el calendari culinari del municipi. Aquesta iniciativa exalça la tradició gastronòmica local i posa en valor l’excel·lència dels professionals del sector, celebrant-se durant tot el mes de maig, fins a l’1 de juny.

La presentació oficial de les jornades tindrà lloc el divendres 25 d’abril, a les 12.00 h, a la terrassa del Restaurant Marsol de l’Hotel Marsol****. L’acte inclourà una degustació especial del menú preparat per a l’ocasió, acompanyada d’un aperitiu selecte i de diverses intervencions institucionals.

En aquesta edició, divuit establiments de referència i l’Escola d’Hostaleria de Lloret de Mar oferiran elaboracions culinàries on l’arròs esdevé el protagonista, combinant la saviesa tradicional amb la creativitat contemporània.

Els restaurants participants són: Sybius Cala Canyelles, La Morralleta, Vela Mar, Gammarus, Sant Elm, Sant Pere del Bosc, Privèe (Hotel Rigat), The Factory (Hotel Azure), Pops, Marsol (Hotel Marsol), Àtics, Freu (Hotel Melià), Mas Romeu, 58 (Hotel Santa Marta), Lomás, Arrosseria de Fenals, Pomodoro i La Lonja. (La informació detallada dels menús estarà disponible al web de les Jornades)

Enguany, a més, es proposa un atractiu sorteig, amb premis com estades a hotels de Lloret, passis per a circuits d’SPA i altres experiències exclusives, gràcies a la col·laboració del Gremi d’Hostaleria. Per participar-hi, caldrà adjuntar dos tiquets de dos restaurants diferents participants en les jornades, al fulletó disponible als establiments.

Cal destacar la valuosa col·laboració d’empreses compromeses amb la qualitat i el territori, com Vins i Licors Grau, Celler Abadal, Celler LaFou, Puignau Artesans del Peix, Cafès Cornellà, Cerveses Mahou, Del Moral, Solucions Hostaleria i Arròs del Molí de Pals, així com el suport logístic de Bgup, Complet Hotel i el Consorci per a la Normalització Lingüística.

El Gremi de Bars i Restaurants convida tota la ciutadania i els visitants a sumar-se a aquesta celebració gastronòmica i patrimonial que, any rere any, reafirma la identitat culinària de Lloret de Mar i deixa una empremta inesborrable en tots els qui hi participen.

Per a més informació, podeu contactar amb el Gremi de Bars i Restaurants de Lloret o adreçar-vos a les oficines de Lloret Turisme, on sereu atesos amb la màxima professionalitat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior
Piragües al riu Sella

Mor un home resident a Catalunya mentre feia un descens amb canoa amb la seva dona

Notícia següent
Fotografia alfàbrega PSC

El PSC de Tarragona reparteix més de 15.000 planters d’alfàbrega per Sant Jordi

Notícies relacionades