Més de 1.600 persones s’endinsen en la màgia de la Fàbrica de joguines a la Pobla de Mafumet

L’Ajuntament ha ampliat l’horari d’obertura d’aquest espai per donar cabuda a tota l’afluència de públic que s’hi està donant cita

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

En només tres dies d’activitat -el primer d’ells, només a la tarda-, la Fàbrica de joguines de la Pobla de Mafumet ha acollit a més de 1.600 persones. Famílies senceres que, en grups reduïts i seguint els més estrictes controls de seguretat i prevenció de la salut, s’han endinsant en aquest espai a on el Mestre de les joguines està acabant d’ultimar els detalls perquè els regals estiguin a punt.

És el propi Mestre de les joguines qui condueix els visitants a través dels diferents espais de la Fàbrica de joguines, amb la companyia d’un elf entremaliat i fins arribar a una inesperada sorpresa final.

L’espai està arrencant el somriure de les famílies i, molt especialment, dels infants, en una iniciativa que s’estrena a la Pobla de Mafumet i que està rebent una molt bona valoració per part dels més de 1.600 assistents que ja hi ha passat.

De fet, el gran èxit de convocatòria va motivar l’Ajuntament a ampliar l’horari d’obertura d’aquest espai, que tanca les seves portes avui a les 14.00 hores, per deixar que el Mestre de les joguines pugui acabar de preparar les joguines per als nens de la Pobla i de molts altres municipis.

Amb tot, el tancament de la Fàbrica de joguines no suposa el final del Nadal a la Pobla, sinó ben al contrari. Ahir i avui, els nens i nenes també poden visitar el Pare Noel, a qui poden lliurar la seva carta i amb qui poden fotografiar-se.

A més, ahir a la tarda va tenir lloc la representació teatral de l’obra “El monstre de colors”.

Les entrades per a aquest espectacle estaven esgotades des de dies enrere, si bé l’aforament va ser limitat i controlat per garantir la salut i la seguretat de tots els assistents.

De cara als propers dies, l’activitat nadalenca a la Pobla prosseguirà amb propostes tan arrelades com la Missa de Nadal (25 de desembre, 11 h), el Caga Tió (25 de desembre, 12 h), la recepció de l’Emissari Reial, que recollirà les cartes adreçades als Reis Mags del 28 al 30 de desembre, de 12 a 14h i de 17 a 19 h, o l’arribada i passeig de l’Home dels Nassos pels carrers del poble, al migdia del 31 de desembre.

Amb l’arribada del 2021, la programació nadalenca continuarà amb la Missa d’Any Nou (1 de gener, 11 h), el doble concert de Dàmaris Gelabert (5 de gener, 11 i 13 h), l’Arribada i recepció dels Reis Mags (5 de gener, 19 h) i la Missa de Reis (6 de gener, 11 h).
En relació a l’arribada de Ses Majestats, aquestes han demanat a l’Ajuntament que la població es quedi a casa, per prioritzar la salut de tothom. Així mateix, els Reis Mags han garantit que visitaran totes les llars de la Pobla, després d’haver recollit les claus de la ciutat de mans de l’alcalde, en un acte que podrà ser seguit en streaming a través del canal de la Pobla a YouTube.