Blanes acull l’Eurockey CUP i esdevé capital de l’hoquei sobre patins

La Presentació s’ha allotjat a la Pista Blava de la Ciutat Esportiva

Aquest migdia s’ha fet l’acte oficial de presentació de l’Eurockey Cup FEM17 i U17, que aquesta tarda encetarà els primers partits, allotjada a la Ciutat Esportiva Blanes. En aquesta nova edició, la vuitena no consecutiva –el darrer cop va ser el 2019- que s’acull al municipi on comença la Costa Brava, aplega 24 equips, 16 en categoria U17 i 8 en la de FEM17, procedents de 7 països diferents de la Unió Europea.

Per això es pot afirmar que durant aquests dies, des d’avui dijous i fins diumenge 9 d’octubre, la Ciutat Esportiva Blanes ha esdevingut en la capital europea del millor hoquei sobre patins en aquesta categoria. El nombre de jugadors i jugadores total s’acosta als 300 participants entre les dues categories, i s’allotgen –juntament amb equip tècnic i familiars- en establiments hotelers de Blanes, sumant un total de prop de 600 persones.

Acte Oficial de Presentació 2022

La Presentació s’ha allotjat a la Pista Blava de la Ciutat Esportiva Blanes, plena de gom a gom d’esportistes i acompanyants. Han encapçalat l’acte oficial l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, acompanyat del director d’Eurockey CUP, Francesc Gil, i del president del Club Patí Blanes Atlètic, Quique Martín. L’entitat blanenca està col·laborant en l’organització de la competició, a banda de participar-hi com la resta d’equips.

En total, està previst que es juguin 58 partits de màxim nivell d’hoquei base, incloent-hi la fase de grups i les fases finals. Això garanteix quatre dies d’intensa activitat i de molt nivell. Tots els encontres que es juguin a la Pista Blava està previst que es puguin seguir en directe pel canal de YouTube de l’organització.