Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

Nova edició dels serveis gratuïts de consolidació de negocis i de coaching per a emprenedors

Avatar photo

L'objectiu dels serveis és potenciar les empreses de la ciutat i els projectes empresarials de la ciutadania

L’Ajuntament de L’Hospitalet ha activat una nova edició de dos serveis gratuïts, el servei de coaching per a persones emprenedores i el servei de consolidació de negocis. Les sessions dels dos serveis tenen lloc a Gornal Activa. 

D’una banda, servei de coaching per a persones emprenedores ajuda les persones que es troben en fase de creació i disseny d’un projecte empresarial o bé en fase de posada en marxa del negoci.  

L’objectiu principal és millorar la capacitació emocional i empresarial, amb formació i habilitats, desenvolupant un pla d’acció i treballant la intel·ligència emocional i altres recursos de desenvolupament personal. 

El servei pretén, a més, crear un espai per a la reflexió entre persones emprenedores, treballar habilitats, competències transversals, l’autoconeixement i l’autoconsciència i donar eines i recursos. 

L’equip tècnic ofereix un servei personalitzat i especialitzat que atén les necessitats personals, organitzatives, laborals, productives i empresarials de cada persona. 

D’una altra banda, el servei de consolidació de negocis vol potenciar i consolidar els projectes i les empreses a través d’itineraris intensius que combinen formació i consultoria en temàtiques concretes, i està dirigit a qualsevol  empresa, pime, negoci o activitat econòmica ubicada a L’Hospitalet que es trobi en les primeres etapes d’activitat empresarial. 

L’objectiu principal del servei és la millora de la competitivitat de les empreses de la ciutat i ajudar a incrementar les vendes o a tenir una major visibilitat.  

Es tracta d’un servei personalitzat que inclou un diagnòstic de la situació de l’empresa, accions formatives, mentorització i coaching empresarial amb professionals de referència de diferents sectors, assessorament empresarial integral en matèria fiscal, financera, comptable o laboral, un punt d’atenció a l’emprenedoria i ajuda per a la cerca de finançament.  

Per inscriure’s als dos serveis, cal registrar-se al web de Dinamització Local i omplir el formulari en línia: 

Inscripció al servei de coaching per a persones emprenedores 

Inscripció al servei de consolidació de negocis 

Els dos serveis s’emmarquen en les mesures de reactivació econòmica incloses en el Pacte de Ciutat 2020-2023, una de les quals és impulsar programes de suport a persones emprenedores per promoure la creació d’ocupació de qualitat i fomentar la dinamització del teixit empresarial de L’Hospitalet format pel micro, les petites i les mitjanes empreses. 

Durant els últims cinc anys, els tècnics de Gornal Activa han realitzat 2.753 accions d’assessorament i han ajudat a desenvolupar 235 plans d’empresa, una tasca que ha derivat en la constitució de 133 empreses.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Una nova violació grupal a Badalona fa saltar totes les alarmes

Notícia següent

El Centre de Congressos d’Andorra la Vella es prepara per acollir les eleccions generals

Notícies relacionades