Diumenge, 23 de juny de 2024
És notícia

Sabadell licitarà una parcel·la industrial per a què s’instal·li una nova empresa a Can Roqueta

Avatar photo
Està previst que el Ple Municipal abordi l’autorització perquè es llogui la superfície i s’hi permeti edificar

El Ple municipal debatrà avui, en sessió ordinària, la licitació d’una parcel·la  industrial de titularitat municipal per a què s’hi pugui instal·lar una empresa.  L’espai està situat al carrer de Ca n’Alzina (Can Roqueta) i obre la porta a  mobilitzar un terreny per atraure noves empreses a la ciutat. 

La superfície de la parcel·la suma gairebé 9.500 m2 i es pretén licitar-la  mitjançant un procediment obert per un pressupost de 873.818 euros. El  propòsit inicial és que l’activitat que s’hi instal·li pugui estar relacionada amb  la mobilitat. Es valorarà positivament que el projecte contempli abastiment de  recursos energètics sostenibles per a la mobilitat, projectes basats en  hidrogen verd i activitats que tinguin sinèrgies amb l’entorn.

En aquest cas la parcel·la sortirà a licitació mitjançant la figura jurídica d’un  dret de superfície. És a dir, que es cedeix l’ús del terreny per un període de  22 anys i, una vegada passat aquest temps, les construccions que s’hagin fet  i el terreny tornen a mans municipals. D’aquesta manera, l’Ajuntament obté la  màxima rendibilitat d’aquest bé i el pot recuperar

Compromís amb l’activitat econòmica 

L’operació forma part del compromís municipal per afavorir l’activitat  econòmica i, en conseqüència, la generació d’ocupació a la ciutat. Per fer-ho,  entre altres mesures, hi ha posar a disposició de les indústries i les empreses  65.000 m2 de sòl industrial municipal. 

La iniciativa se suma a diferents accions que s’han portat a terme els darrers  anys als polígons d’activitat industrial per millorar les infraestructures,  fomentar la col·laboració amb les empreses, dinamitzar aquestes àrees,  atraure i afavorir l’activitat econòmica i crear llocs de treball. 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Els pressupostos participatius d’Amposta arriben a la quarta edició

Notícia següent

Cambrils homenatja set entitats i cinc empreses en el marc de l’acte del pregó de la Fira

Notícies relacionades