Dimarts, 16 de juliol de 2024
És notícia

Cambrils homenatja set entitats i cinc empreses en el marc de l’acte del pregó de la Fira

Avatar photo
També es va presentar el nou Pubillatge de Cambrils, escollit el passat 5 de maig en un acte a la Torre del Llimó
L’Ajuntament de Cambrils va homenatjar ahir a set entitats amb una trajectòria de més de 10 anys que celebren aniversaris acabats en 0 i quatre empreses amb més de 50 anys d’implantació al municipi, en el marc de l’acte del Pregó de la 65a edició de la Fira Multisectorial. L’acte també va servir presentar les noves pubilles, damisel·les, hereus i fadrinets, que es van escollir el passat 5 de maig a la Festa del Pubillatge i que representaran el municipi en tots els actes i festes tradicionals.
Les cinc entitats cambrilenques homenatjades van ser la Lliga contra el càncer de les comarques de Tarragona (30 anys), el Ball de Bastons de Cambrils (30 anys), l’Associació de Veïns El Portal (30 anys), l’associació cultural Vilafortuny (20 anys), l’assocaició Amigats Cambrils Vilafortuny (10 anys), l’Assembla Nacional Catalana a Cambrils (10 anys) i l’associació aixopluc Escola Activa (10 anys).
Per altra banda, les empreses homenatjades pels seus més de 50 anys de trajectòria van ser Joieria Mimi (50 anys), Licors Morell (50 anys), Fonda Montserrat (70 anys), Autoescola Reddis (75 anys) i Vins i Licors Celler Prim (79 anys).
El pregó va anar a càrrec del director de producció cinematogràfica cambrilenc Eduard Vallès, que acaba de guanyar el seu tercer Gaudí a la millor direcció de producció per “Saben Aquell”, la ficció biogràfica sobre l’humorista Eugenio dirigida per David Trueba.

Pubillatge 2024

Durant l’acte també es van presentar en societat la pubilla i l’hereu de Cambrils 2024, que són Judit Torné Andreu i Àlex Iglesias Benet, i els infantils, Arlet Ortega Contra i Miguel Martínez Fatsini. D’altra banda, també es van donar a conèixer les noves damisel·les i fadrins (Ariadna Duran Penalba, Iris Miró Piñol i Salvador Cantalejo Sarrà) i les noves damisel·les i fadrinets infantils (Aina Moya Navarrete, Carla Rodríguez Calvo, Carlota Lucia Rivas Pay, Núria Busquets Núñez i Queralt Cedó Batet). Finalment, també es va donar un protagonisme especial al Pubillatge de les Comarques de les Comarques de Tarragona: la pubilla Paola Ramírez Carrión, la damisel·la Aina Cruz Caballé, i el fadrí Marc Robert Giménez.
Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

19 − 4 =

Notícia anterior

Sabadell licitarà una parcel·la industrial per a què s’instal·li una nova empresa a Can Roqueta

Notícia següent

Mor un noi de 25 anys en precipitar-se d’un 11è pis

Notícies relacionades