Dimecres, 19 de juny de 2024
És notícia

Sabadell manté el servei d’assessorament i acompanyament laboral als joves

Avatar photo

L’objectiu, per tant, és donar una resposta integral als joves per impulsar la seva formació professionalitzada i una posterior inserció laboral de qualitat

L’Oficina Jove (C. de Blasco de Garay, 19) i el Vapor Llonch (Ctra. de Barcelona, 208 bis, Sabadell) són els dos punts on joves de la ciutat es poden adreçar per rebre informació i acompanyament en la seva transició del món educatiu al laboral.

Personal especialitzat proporciona des d’aquests espais una atenció personalitzada a qui s’hi adreci. Aquest projecte està destinat a joves entre 16 i 29 anys, en especial a les persones amb major necessitat d’assessorament i acompanyament en procés sigui per motius personals o socials. En aquesta línia, es pretén donar una atenció especialitzada a joves menys preparats o amb dificultats d’índole social perquè accedeixin a una formació especialitzada i posteriorment a un lloc de treball.

L’objectiu, per tant, és donar una resposta integral als joves per impulsar la seva formació professionalitzada i una posterior inserció laboral de qualitat. Així, es facilita el coneixement del mercat laboral i de les alternatives ocupacionals i formatives existents i es fa derivació i acompanyament, si s’escau, a altres dispositius.

Alhora, des d’aquestes unitats especialitzades d’ocupació juvenil es fa una coordinació entre els agents del territori i els centres educatius de màxima complexitat de la ciutat que disposen d’una etapa educativa postobligatòria. La Junta de Govern ha acceptat avui una subvenció de 52.200 euros per a la realització d’aquestes tasques.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

53 famílies de Calafell surten del cercle viciós de la pobresa

Notícia següent

Manresa demana a la ciutadania que no s’alimentin els coloms

Notícies relacionades