Dilluns, 24 de juny de 2024
És notícia

Manresa demana a la ciutadania que no s’alimentin els coloms

Avatar photo

La campanya consta d’un vídeo divulgatiu que posa l’animal al centre, sota el missatge “Si ens voleu cuidar, no ens doneu menjar”

L’Ajuntament de Manresa, a través de la regidoria de Ciutat Saludable, ha iniciat una campanya divulgativa per demanar a la ciutadania que no alimenti els coloms a la via pública. La campanya consta d’un vídeo que es difondrà a través de les xarxes socials municipals i també a través de Canal Taronja. Ja es pot visualitzar també al canal de Youtube de l’Ajuntament.

El vídeo posa el focus en les necessitats dels coloms i la veu en off és narrada en primera persona des de la perspectiva d’una d’aquestes aus. La campanya incideix que els coloms habiten la ciutat perquè hi troben aliment de forma fàcil i que, en cas contrari, tornarien directament en zones naturals, fora dels espais urbans. Per aquest motiu, el missatge principal del vídeo és la següent: “Si ens voleu cuidar, no ens doneu menjar”.

L’alimentació de coloms en espais públics o privats no està permesa, pels efectes que té en la població aquestes aus i en l’entorn, i pot ser sancionada amb una multa. Per a més informació sobre el control de la població de coloms, podeu consultar en aquest enllaç.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Sabadell manté el servei d’assessorament i acompanyament laboral als joves

Notícia següent

Enxampen dos encaputxats robant 26 caixes de vi d’un celler

Notícies relacionades