Divendres, 14 de juny de 2024
És notícia

El Punt TIC de la Florida i el TIC Truck han atès 529 persones

Avatar photo

Aquests serveis municipals han donat suport específic durant la preinscripció escolar, del 6 al 20 de març, que s’ha de fer exclusivament en línia

El Punt TIC del Centre Municipal la Florida – Ana Díaz Rico i el TIC Truck, el nou punt TIC itinerant, han atès un total de 529 persones que requerien suport durant el període de preinscripció escolar, obert des del 6 de març fins ahir, dia 20, per a la segona etapa d’educació infantil, primària i ESO, un procés que s’ha de fer exclusivament en línia.

D’altra banda, en les primeres dues setmanes de funcionament, del 7 al 20 de març, el TIC Truck ha atès 129 persones al parc de la Serp, amb el mateix nombre de gestions. D’aquestes consultes, la major part (76) han estat relacionades amb el procés de preinscripció escolar.

Pel que fa al punt TIC del Centre Municipal la Florida – Ana Díaz Rico, va atendre, del 9 de gener al 20 març, 2.586 persones, 453 de les quals per consultes relatives a la preinscripció escolar.

El parc de la Serp, a Sant Josep, és la primera parada del TIC Truck. Aquest nou servei gratuït de suport digital a la ciutadania atén sense necessitat de cita prèvia per oferir ajuda en les tasques telemàtiques més comunes: fer tràmits i gestions, concertar una cita prèvia…

Aquest espai, ubicat en un contenidor de transport marítim reciclat, té un doble objectiu: contribuir a la reducció de la bretxa digital de la ciutadania i formar ocupacionalment joves en risc d’exclusió social de L’Hospitalet. De fet, són aquests joves els que s’encarreguen de dinamitzar l’espai i donar suport a persones amb escasses habilitats digitals.

L’horari d’atenció és, de dimarts a dijous, de 15 a 19.30 hores; els divendres, d’11 a 13.45 hores, i els dissabtes, de 10 a 14.30 hores. Els divendres, de 9.30 a 11 hores, s’hi faran píndoles formatives gratuïtes.

El TIC Truck es traslladarà cada dos mesos a diferents punts de la ciutat per apropar a la ciutadania aquest servei. Estarà ubicat al parc de la Serp fins al 3 de maig. Tot seguit es traslladarà a prop del Mercat de Santa Eulàlia, on restarà fins a finals de juny. La iniciativa s’inscriu dins de L’Hospitalet 6.0, l’estratègia de digitalització i connectivitat de la ciutat. És una de les activitats incloses dins el conveni signat entre l’Ajuntament i la Fundació Mobile World Capital.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Parets frega l’excel·lència de transparència complint el 98% dels indicadors del Segell Infoparticipa

Notícia següent

Blues & Ritmes de Badalona estrena aquesta edició un concert per a gaudir en família

Notícies relacionades