Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

Parets frega l’excel·lència de transparència complint el 98% dels indicadors del Segell Infoparticipa

Avatar photo

L’Ajuntament va rebre el reconeixement ahir, 20 de març, a la Sala d’Actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona

L’Ajuntament de Parets del Vallès va rebre ahir, 20 de març, a la Sala d’Actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona, el Segell Infoparticipa per la qualitat i la transparència de la comunicació pública per quart any consecutiu i assolint més del 98% dels indicadors. El distintiu està creat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona) i enguany arriba a la seva 10a edició.

L’alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, destaca que “estem d’enhorabona, els 98 punts a l’Infoparticipa de la UAB són una gran notícia per al nostre poble. Seguim millorant per assolir l’excel·lència en matèria de transparència com a institució. Anem en la bona línia”.

La regidora de Transparència, Laura Lozano, afirma que “estem molt orgullosos de rebre el segell. Volem agrair la gran implicació i dedicació dels serveis tècnics que ho fan possible. La bona feina i en equip sempre tenen recompensa”.

Enguany, Parets ha assolit el 98% dels indicadors dividits en les categories que inclouen la informació dels representants polítics, el pla de govern o l’agenda institucional de l’alcalde; la gestió dels recursos col·lectius i econòmics; i les eines que s’ofereixen per a la participació ciutadana. El segell es tracta d’una marca de qualitat que pretén donar garanties de confiança i credibilitat a les ciutadanes i els ciutadans, i un incentiu pels responsables polítics i tècnics.

L’objectiu del distintiu és promoure la millora de la transparència i la qualitat de la informació que les administracions públiques ofereixen a la ciutadania i també inclou, consells comarcals i diputacions, a banda dels ajuntaments.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Detenen un conductor implicat en un accident mortal a Catalunya

Notícia següent

El Punt TIC de la Florida i el TIC Truck han atès 529 persones

Notícies relacionades