Nova obertura gastronòmica al centre de Barcelona. El grup francoitalià Big Mamma, conegut per les seves trattories d’estil italià autèntic i el seu ambient festiu, obrirà el 15 de novembre el seu segon restaurant a Catalunya, situat al número 44 del Passeig de Gràcia, en el mateix local que va ocupar el mític Citrus, que va tancar després de més de tres dècades d’activitat. Aquesta informació ha estat facilitada pel mateix restaurant en diversos portals de recerca de feina, on el grup ja es troba buscant personal.
La companyia ja compta amb 27 restaurants a cinc països europeus i una plantilla de més de 2.200 treballadors, mentre continua la seva expansió a Espanya.
El nou establiment de Passeig de Gràcia arribarà pocs mesos després de la inauguració del Glòria, el primer restaurant del grup a Barcelona, que va obrir portes el passat 4 d’abril al carrer Enric Granados. D’aquesta manera, Big Mamma consolidarà la seva presència a la capital catalana amb dues osteries que prometen transportar els comensals directament a Itàlia.
Cada restaurant Big Mamma és únic: decoració exuberant, personalitat pròpia i una carta diferent, però amb una essència comuna, la passió per la cuina italiana popular. Les seves pastes, pizzes napolitanes, gelats artesanals i brioixos acabats de fer són senyal d’identitat d’un grup que busca, segons diuen els fundadors, “fer-te viure el millor moment del teu dia”.
Fundat per Victor Lugger i Tigrane Seydoux, Big Mamma va néixer el 2015 amb l’obertura d’East Mamma a París, una trattoria que va revolucionar la manera d’entendre la gastronomia italiana a Europa: plats 100% casolans, ingredients importats directament d’Itàlia i un equip íntegrament italià tant a la cuina com al servei. Des d’aleshores, la firma ha crescut fins a convertir-se en un referent amb locals icònics com La Bellezza a Birmingham.
Amb aquesta nova obertura al cor de Barcelona, Big Mamma reforça la seva aposta per Catalunya i confirma la bona acollida del seu estil desenfadat, autèntic i ple de gust.