Arriba una nova edició dels Jocs Esportius Escolars de Mollet del Vallès

Es recuperen els nivells de participació després de dos anys marcats per les restriccions sanitàries amb més de 500 participants

Aquest cap de setmana s’inicien els Jocs Esportius Escolars de Mollet del Vallès amb el seu format habitual i recuperant els nivells de participació després de dos anys marcats per les restriccions sanitàries.

La particularitat d’aquesta primera jornada, que es disputarà aquest dissabte 5 de novembre de 9.30 h a 14.30 h al Centre Municipal d’Esport i Salut Ca n’Arimon, és que no està inclosa en el calendari de competició i els partits que es disputaran seran entre equips barrejats de les diferents escoles.

Justament, l’objectiu de la jornada, a banda de donar el tret de sortida d’una nova temporada de la Lliga de Futbol Sala Escolar, és donar l’oportunitat als i a les participants de conèixer a la resta d’equips i competir amb companys i companyes que en les properes jornades seran rivals.

A Mollet del Vallès la competició es desenvolupa en les categories de benjamí, aleví, infantil i cadet en la modalitat de futbol sala. Els partits de la competició es jugaran els dissabtes al matí al Centre Municipal d’Esport i Salut Ca n’Arimon a partir d’aquest mes de novembre i fins a finals de maig.

 

500 nens i nenes formaran prop de 50 equips

Enguany, la previsió és que la lliga la disputin prop de 50 equips, els quals sumen al voltant de 500 nens i nenes.

Segons el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Mollet, Josep Monràs i Galindo, “no tinc cap dubte que aquesta primera jornada serà molt emotiva pel fet de poder veure als més petits i a les més petites tornar a competir amb normalitat i gaudir de l’esport després que el 2020 es van haver de suspendre els jocs per la pandèmia i que l’any passat s’haguessin de fer extremant totes les mesures de prevenció sanitàries”.

En aquest sentit, “voldria agrair als monitors i a les monitores, als entrenadors i a les entrenadores i a totes aquelles persones que formen part de les escoles, instituts, entitats i associacions, així com a les famílies dels i les esportistes, la seva complicitat i el seu compromís per seguir potenciant els valors i l’esport a la nostra ciutat fins i tot durant aquest difícil període que ens ha tocat viure”.

Els Jocs Esportius Escolars de Mollet del Vallès són la competició entre escoles, instituts, entitats i associacions en la que participen nens i nenes en edat escolar.

Amb aquest programa esportiu, l’Ajuntament de Mollet segueix treballant en els valors educatius de l’esport a través del programa L’esport educa, fem-ho bé!

En aquest sentit, tots els participants en els Jocs Esportius Escolars signen un manifest que els compromet amb els valors de l’esportivitat i, al marge de la classificació per punts, també es tornarà a fer una classificació d’esportivitat.