Lluís Salvadó assumeix la presidència del Port de Barcelona

Ha destacat que té previst renunciar al seu escó al Parlament de Catalunya

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El nou president del Port de Barcelona, Lluís Salvadó, ha assumit aquest dilluns la direcció de la infraestructura afirmant que aposta per donar “continuïtat” als projectes actuals. “Un missatge de continuïtat en tot allò que s’estan portant a terme”, ha defensat en roda de premsa.

Tanmateix, ha descartat que la seva nova labor es vegi afectada pel calendari judicial que té obert al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per presumptes delictes de malversació, prevaricació i desobediència en els preparatius de l’1-O. “Estem convençuts que les acusacions acabaran caient. No treballo amb cap calendari”, ha apuntat.

D’altra banda, ha destacat que aquest dimarts té previst renunciar al seu escó al Parlament de Catalunya.

El futur dels creuers

Salvadó també ha aprofitat la seva primera intervenció davant la premsa com a president del Port de Barcelona per posicionar-se en un assumpte d’actualitat com són els creuers, un model turístic qüestionat per l’alcaldessa de la capital catalana, Ada Colau. “Òbviament, el Port de Barcelona ha de fer la seva política.

Els creuers són un projecte estratègic per al país i com en tot s’ha de trobar un punt d’equilibri”, ha afirmat abans demanar “diàleg” i “consens”. “S’ha de trobar la forma perquè tothom s’hi senti còmode, especialment l’Ajuntament de Barcelona”, ha resumit.