Una nova plataforma logística s’instal·larà al polígon de Constantí

Es preveu que estigui acabada l'estiu del 2023

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Scannell Properties serà l’encarregada de dur a terme la construcció del complex logístic, amb la constructora GSE, i s’espera que estigui acabada l’estiu de 2023, ja que compta amb llicència d’obra i s’espera que l’execució d’obres serà força ràpid.

El complex disposarà d’un magatzem de 37.500 metres quadrats, amb un espai per a oficines, a més d’edificis annexos amb una superfície de 2.500 metres quadrats.

Segons han detallat des de la companyia, serà un edifici logístic d’última generació, sostenible, amb oficines addicionals i adaptat a les necessitats actuals dels operadors logístics. Comptarà amb 45 molls de càrrega. A més, disposarà de 484 places de pàrquing.

El director i Portfolio Manager de Nuveen Real Estate per a Espanya, Javier Martín, ha indicat que “la nostra aposta pel sector logístic a Espanya és sòlida. Creiem que les taxes de creixement de comerç electrònic continuaran creixent de forma sostinguda i el mercat immobiliari necessita donar resposta a la cada vegada major demanda dels operadors. Una vegada més, col·laborem amb el soci més adequat per a desenvolupar tot el potencial dels projectes en els quals invertim”.

Per part seva, el Managing director de Scannell Properties a Espanya i Portugal, Javier Inchauspe, ha assenyalat que “la nova instal·lació respon a la creixent necessitat d’espai logístic d’alta qualitat en el mercat català, en un mercat amb elevada demanda i escassa oferta i que concentra a 5,5 milions de consumidors. El nou centre logístic innovador, flexible i sostenible permetrà als nostres clients aportar un servei més àgil, ràpid i eficient als seus clients”.

Ubicació estratègica
L’actiu es localitza en un dels polígons més consolidats de la tercera corona de Barcelona, que compta amb presència de grans empreses químiques i operadors com Amazon, Kuehne Nagel o Katoen Natie.

A més, la seva excel·lent ubicació, ofereix un espai òptim per a la logística regional i nacional des de Catalunya. El polígon de Constantí té infraestructures de transport importants com l’aeroport de Reus, el port de Tarragona i  accessos a les autopistes AP-7 i AP-2.

El nou desenvolupament oferirà totes les innovacions i mesures en eficiència energètica amb alts estàndards ESG, que es tindran en compte en el disseny de la plataforma per a aportar valor a l’actiu i com a senyal d’identitat de la manera de concebre els projectes logístics en Scannell Properties.