Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

L’equip de govern visita les obres del carril d’accés a la C-17 a Parets

Avatar photo

L’acte s’ha realitzat avui, 27 de març, a les 13 h, amb l’assistència de Juli Fernàndez i Olivares, conseller de Territori de la Generalitat, acompanyat per l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, i del secretari de Mobilitat i Infraestructures, Marc Sanglas i Alcantarilla

L’equip de govern de l’Ajuntament de Parets ha visitat avui les obres del carril d’accés de la C-17 a Parets del Vallès amb motiu de la presentació del projecte de la nova passera que comunicarà el nucli urbà del municipi amb els polígons industrials. La visita i presentació s’ha iniciat a les 13 h amb l’assistència de Juli Fernàndez i Olivares, conseller de Territori de la Generalitat, acompanyat per l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, i del secretari de Mobilitat i Infraestructures, Marc Sanglas i Alcantarilla. La visita a les obres i explicacions del projecte de la passera han estat a càrrec de David Prat, director general d’infraestructures de Mobilitat.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado ha parlat del projecte de la passera i dels beneficis pel municipi, ja que es tracta d’una reivindicació que porta en marxa des de fa temps: “Ens trobem avui aquí amb el conseller precisament per, a part de veure com va evolucionant aquest tercer carril de la C-17 en direcció nord, també per fer la presentació d’una necessitat històrica que Parets sempre ha demanat, que és la passera que es farà per connectar Parets amb els polígons industrials. Creiem que això és una llarga reivindicació que ha estat atesa de la mà també de la Generalitat. El projecte de la passera està aprovat, es donarà un període d’audiència pública i, finalment, es farà la licitació.”

 

El conseller de Territori, Juli Fernàndez i Olivares ha explicat que: “El govern de la Generalitat estem compromesos en millorar la vida de la gent, i una manera és tenir itineraris que puguin ajudar a tenir camins segurs en bicicleta i a peu. A Parets, la C-17 és una fractura evident entre el nucli urbà i els polígons, i avui el que podem explicar és que hem aprovat el projecte per tenir una passera que comuniqui de manera segura en bicicleta i a peu el nucli amb el polígon d’activitat econòmica. Creiem que d’aquesta manera podrem aconseguir que hi hagi més desplaçaments amb aquests mitjans de transport.” El conseller de Territori ha explicat, a més, que la licitació de les obres de la passera es durà a terme durant els pròxims mesos.

El projecte suposa una inversió de 2,4 milions d’euros i està previst adjudicar-lo durant el primer trimestre del 2024. Després de l’adjudicació, la duració de l’obra serà de 14 mesos aproximadament i, per tant, es preveu que la passera estigui construïda l’any 2025. Per altra banda, es preveu també que el tercer carril estigui acabat i en funcionament pels mesos de tardor d’enguany.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Engeguen els tràmits per la reurbanització de la plaça Espanya de Girona

Notícia següent

El Festival de Música Popular FIMPT de Vilanova ja té cap de cartell

Notícies relacionades