La preinscripció per a les escoles bressol de Parets es realitzarà del 6 al 17 de maig

Avatar photo
La sol·licitud és electrònica, i s’ha de tramitar al web parets.cat amb identificació digital

A principis del pròxim mes de maig, s’obrirà el termini de preinscripció per a les escoles bressol municipals de Parets, El Gargot, El Cirerer i La Cuna. El període per fer-ho serà del 6 al 17 de maig, ambdós inclosos. La sol·licitud s’haurà de presentar de forma telemàtica, des de qualsevol ordinador, tauleta o mòbil, accedint a parets.cat. La tramitació l’ha de realitzar el pare, mare o tutor/a de l’infant, identificant-se digitalment amb les eines T-CAT, DNI electrònic, sistema Cl@ve o IdCAT Mòbil.

L’Ajuntament de Parets del Vallès comprovarà d’ofici la majoria dels criteris al·legats. En el moment de presentar la sol·licitud, només caldrà adjuntar la documentació acreditativa dels següents criteris (que es tindran en compte per establir l’ordre de preferència de les famílies en cas de més sol·licituds que places):

  • Lloc de treball del pare, mare o tutor/a a Parets: Contracte laboral o certificat emès a aquest efecte per l’empresa.
  • Discapacitat: Certificat de discapacitat vigent (només si ha estat emès per una altra comunitat autònoma) i documentació acreditativa de ser beneficiari/ària d’una pensió de la Seguretat Social.
  • Família nombrosa o monoparental: Carnet de família nombrosa o monoparental (només si ha estat emès per una altra comunitat autònoma).
  • Condició de víctima de gènere o terrorisme.
  • Infant en acolliment familiar: Resolució d’acolliment emesa pel Departament de Drets Socials de la Generalitat.

La llista de sol·licituds amb la puntuació provisional es publicarà el 24 de maig, i els dies 27 i 28 de maig es podrà presentar una reclamació. El sorteig del número de desempat serà el 29 de maig. Dos dies després, el 31 de maig, es publicarà la llista definitiva, amb la puntuació dels infants admesos i la llista d’espera (si s’escau).

El període de matrícula serà del 3 al 14 de juny, ambdós inclosos. Les escoles bressol es posaran en contacte amb les famílies per dur-la a terme. Cal recordar que si no es formalitza la matrícula dins del termini, es perd la plaça.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Un camioner mor en xocar amb un turisme i bolcar el camió

Notícia següent

A punt la programació de la Setmana de les Persones Grans a Reus

Notícies relacionades