A punt la programació de la Setmana de les Persones Grans a Reus

Avatar photo
La programació de la Setmana de les Persones Grans 2024 s’inaugurarà el dia 16 a les 18 hores al Teatre Fortuny

La Regidoria de Relacions Ciutadanes de l’Ajuntament de Reus organitza en col·laboració amb les regidories de Serveis a les Persones i Drets Socials i la de Salut i Esports, del 16 al 24 de maig, la Setmana de les Persones Grans. En el marc del Pla d’Envelliment Actiu i Saludable de Reus s’han programat tot un seguit d’activitats vinculades a diferents àmbits de les persones com són la salut física, psíquica/cognitiva, les habilitats socials i el món cultural i de lleure dirigides al col·lectiu longeu de la ciutat. La Setmana de les Persones Grans vol donar visibilitat a aquest gran col·lectiu de la ciutat, cada vegada més nombrós i divers.

La programació al mes de maig es torna a recuperar a petició de les persones que formen part del Consell Municipal de la Gent Gran ja que es percep com un període de finalització de les activitats regulars que es duen a terme als casals i també l’inici de l’època estival.

Aquesta varietat d’activitats s’ha programat amb la intenció que tothom pugui escollir les activitats en funció de l’interès personal, tot respectant la diversitat del col·lectiu com una característica enriquidora de la nostra societat.

Les accions programades es duran a terme amb la participació d’altres departaments de l’Ajuntament com la Regidoria de Cultura (Biblioteques i Museus); de Promoció de Ciutat; de Salut i Esports; el SOAF Mas Pintat; els Mercats de Reus; els Centres Cívics,… i també participen altres entitats i associacions que treballen i formen part del col·lectiu de gent gran de la ciutat.

Programació

La programació de la Setmana de les Persones Grans 2024 s’inaugurarà el dia 16 a les 18 hores al Teatre Fortuny, de la mà de la companyia La Teatr’era amb l’obra «Un dia qualsevol» d’Oriol Tarrasón.  El cost de l’entrada és simbòlic de 2€. Les entrades estaran disponibles a la taquilla del teatre Fortuny a partir del 24 d’abril, de les 11h a 13h i de 18h a 20h i finalitzarà el divendres 24 a la tarda amb una festa per a tothom.

D’altra banda, dins de les activitats destacades, el dimecres 22 de maig tindrà lloc una caminada amb l’objectiu de promoure la salut física i conèixer el nostre entorn. Es tracta d’una ruta circular amb sortida i arribada a la plaça de la Llibertat que s’organitza amb la col·laboració de la Regidoria de Salut i Esports, i de la Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat que realitzarà una explicació de l’entorn natural durant el trajecte.

Totes les inscripcions s’obriran a partir del dia 24 d’abrilinscripcions.reus.cat i al telèfon de dinamització d’envelliment actiu 662334323.

A més d’aquestes dues, s’han programat unes 18 activitats més entre les quals hi ha la «Mostra d’activitats dels Casals de les Persones Grans i la Fira d’Entitats», que es celebrarà conjuntament a la plaça de la Llibertat durant tot el dissabte dia 18 i diversos tallers, xerrades, visites, etcètera. Aquestes es poden consultar en la programació adjunta.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La preinscripció per a les escoles bressol de Parets es realitzarà del 6 al 17 de maig

Notícia següent

VÍDEO | Intenta robar la furgoneta de la Guàrdia Urbana al centre de Barcelona

Notícies relacionades