Aquesta primavera, l’espai Foodieslab del Mercat del Centre de Sant Joan Despí acull un programa de sessions de coneixement culinari obert a tota la ciutadania. L’objectiu de les sessions és donar pautes i consells a la ciutadania per millorar les seves habilitats a l’hora de preparar plats gràcies als consells de prestigiosos experts en cuina i alimentació.
Les sessions de coneixement culinari del Foodieslab es van iniciar el divendres 12 d’abril amb una xerrada sobre els llegums a càrrec de Montse Bertran, autora de llibres gastronòmics, tallerista i divulgadora al blog femcuinetes.cat.
Durant el mes d’abril, al Foodieslab també es parlarà de cuina vegetariana, literatura gastronòmica i horts urbans. Al maig, més coneixements sobre horts urbans i també sobre brous, sopes i caldos i sobre tècniques de conservació. I al juny, la ciutadania podrà ampliar els seus coneixements sobre sidres i pomes, sobre com tenir un rebost saludable i sobre la vinculació entre cuina i novel·la negra.
En total, el programa inclou deu sessions, que són de caràcter gratuït. Per assistir-hi, cal fer inscripció prèvia al Centre Jujol-Can Negre (tel. 93 373 73 63).