El consum sostenible centra part de les activitats de l’Oficina Jove al gener

Tallers, instal·lacions artístiques i cinefòrum proposaran al jovent reflexionar sobre el consum de productes tèxtils i electrònics

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El consum sostenible, l’orientació vocacional i la mobilitat internacional són alguns dels àmbits que aborden les activitats que l’Oficina Jove ha organitzat per aquest mes de gener, en el marc de la programació que du a terme per oferir propostes d’oci i formació al jovent de la ciutat al llarg de tot l’any. Totes les activitats són gratuïtes.

L’apartat de consum sostenible centra una part important de les activitats i incideix en dos sectors: el tèxtil i l’electrònica. Així, es farà un taller de reducció i prevenció de residus tèxtils, el 20 de gener a l’Oficina Jove; una instal·lació creativa i reivindicativa sobre les desigualtats que generen els hàbits de consum de roba i telèfons mòbils, del 17 al 31 de gener a l’Oficina Jove, i una sessió de cinefòrum amb la projecció del documental La febre de l’or, a la Biblioteca Central Tecla Sala, el 26 de gener. A més, es convida el jovent a crear ells mateixos una peça de roba nova a través del reciclatge i l’upcycling, fer-ne una foto i compartir-la a Instagram amb l’etiqueta @joventutlh al llarg de tot el mes de gener.

També es faran tallers d’orientació vocacional, el 19 de gener, i de millora de les habilitats de comunicació, el 24 de gener; una sessió informativa sobre l’habitatge, el 27 de gener, i una xerrada sobre mobilitat internacional, el 31 de gener. Totes aquestes activitats es faran a l’Oficina Jove, a la Casa dels Cargols, al carrer del Llobregat, 127-141.