Dispositiu policial contra la venda ambulant il ·legal a Castelldefels

Es tracta d’una actuació per evitar l’activitat a la nostra ciutat del popularment conegut com a “top manta”, que suposa una competència deslleial i posa en perill el comerç local

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El passat dissabte 23 de setembre es va desplegar a Castelldefels un dispositiu policial contra la venda ambulant il·legal a Castelldefels, el popularment conegut com a “top manta”. El dispositiu el va liderar la Policia Local de Castelldefels, coordinat amb el cos dels Mossos d’Esquadra i el Cos Nacional de Policia i es va desplegar a les estacions de tren de la ciutat, Baixador (Platja de Castelldefels) i Castelldefels Centre.

Tenia tres objectius bàsics:

  • Evitar l’activitat de venda ambulant il·legal, “top manta”, al passeig Marítim
  • Reduir la presència de venedors (es va fer un control a les dues estacions de RENFE de la ciutat)
  • Intervenció de les mercaderies il·legals d’aquelles persones que haguessin desobeït les ordres dels agents i continuat amb la seva intenció de vendre a Castelldefels

 

L’objectiu del cos de la Policia Local és mantenir de forma periòdica aquestes accions per reduir l’impacte en la mobilitat de les persones al passeig Marítim, i la competència deslleial al comerç que realitzen els venedors ambulants, principalment a la façana marítima de la ciutat.

 

El passat divendres, agents de la Policia Local van intervenir material falsificat que es venia al carrer. Es van trobar bàsicament els següents materials: roba i calçat esportiu.