Dispositiu especial de la Policia Municipal de Sabadell per a la nit de Cap d’Any

El compliment de les mesures de la Generalitat marca el desplegaments dels i les agents un any més

temps lectura-Temps de lectura: 1 minut

El dispositiu de Policia Municipal per a la nit de Cap d’Any s’ha hagut d’adaptar pensant en les circumstàncies especials i les mesures vigents establertes per les autoritats davant l’increment de casos que s’han registrat les darreres setmanes.

Tot i que es preveu una menor incidència en la circulació viària que altres anys donat el toc de queda nocturn, els i les agents municipals vetllaran pel compliment de les restriccions a la mobilitat i faran controls d’alcoholèmia a les carreteres. De fet, el dispositiu serà similar al que s’ha organitzat anys anteriors per donar resposta a les incidències que pugui haver durant la nit de Cap d’Any.

Les patrulles repartides per la ciutat faran controls aleatoris, sobretot reforçant el control de vehicles per vigilar tant la conducció, com l’alcoholèmia i l’aplicació del confinament nocturn. S’ha decretat també el tancament de l’oci nocturn, per això també es controlarà l’espai públic per evitar concentracions i/o aglomeracions.

“Un cop més, parlem d’una nit de Cap d’Any atípica ja que a partir de la 1 de la matinada hi ha decretat el confinament nocturn, “Com ja va passar l’any passat, la responsabilitat dels ciutadans s’imposa, però sempre hi ha excepcions, motiu pel qual hi haurà efectius per garantir-ne el compliment”, afirma el tinent d’alcaldessa i regidor de Seguretat i Civisme, Jesús Rodríguez.

Sobre les especificitats de la nit de Cap d’Any, el tinent d’alcaldessa assenyala la diferència amb anys anteriors: “És el segon any que ens trobem amb mesures especials, com ara fer complir el toc de queda entre la 1 i les 6 de la matinada. Ara bé, com cada any, la Policia Municipal estarà per vetllar el compliment de les normes en seguretat vial i recomana prudència en tots els desplaçaments durant aquestes festes i especialment a la nit de cap d’any”.