La Diputació de Barcelona i Andorra col·laboren en l’àmbit de la participació ciutadana

Trini Marín i Núria Parlón han compartit "les bones experiències en participació ciutadana de tots dos territoris"

La Diputació de Barcelona i el Govern d’Andorra s’han ofert ajuda i col·laboració en matèria formativa i de suport tècnic en l’àmbit de la participació ciutadana.

Ho ha explicat l’executiu andorrà en un comunicat per informar de la visita de la ministra d’Administracions Públiques i Participació Ciutadana, Trini Marín, a la Diputació provincial, on ha estat rebuda per la vicepresidenta quarta i delegada per a les Polítiques de Participació, Agenda 2030 i ODS, Núria Parlón.

Marín i Parlón han compartit “les bones experiències en participació ciutadana de tots dos territoris”, com ja va fer dilluns la ministra andorrana amb la consellera d’Acció Exterior de la Generalitat de Catalunya, Victòria Alsina.

La ministra d’Administracions Públiques andorrana ha exposat a Parlón els diferents projectes de participació ciutadana que s’han dut a terme a Andorra al llarg dels tres anys d’aquesta legislatura.

En aquest punt, cal recordar que “s’han impulsat més de 18 processos en menys de 2 anys“, segons apuntava el Govern d’Andorra en el comunicat emès dilluns amb motiu de la trobada entre Marín i Alsina.

La ministra andorrana també s’ha reunit amb la coordinadora d’Estratègia Corporativa i Concentració Local, Marina Espinosa, en la seva visita a la Diputació de Barcelona.

Aquesta segona trobada s’ha centrat específicament en la convivència ciutadana i Marín i Espinosa “han parlat sobre els valors democràtics i dels seus serveis d’integració”.