Detenen un home a Lliçà d’Amunt per tenir més de 150 quilos de marihuana a casa

L'arrestat va ser interceptat quan marxa en furgoneta amb 9 quilos de droga i 1.300 euros

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dimarts passat un home que tenia més de 150 quilos de marihuana a casa seva preparada per a la distribució. L’arrestat té 37 anys, és de nacionalitat espanyola i se l’acusa d’un delicte contra la salut pública en la vessant de tràfic de drogues.
Els Mossos van tenir coneixement que un home que vivia a Lliçà d’Amunt distribuïa marihuana a l’engròs. L’11 de maig van portar a terme un dispositiu per detenir l’home. Quan aquest sortia de casa amb una furgoneta, els agents es van identificar com a policies i el van aturar. En l’escorcoll van trobar dues bosses de grans dimensions que contenien uns nou quilos de marihuana i 1.300 euros.
El presumpte traficant va donar diverses versions sobre la procedència de la droga. Va dir que tenia permisos per culminar-la però no va aportar cap documentació, motiu pel qual se’l va detenir.
El detingut va confessar que tenia més marihuana a casa seva i, ja en dependències policials i davant el seu lletrat, va autoritzar a fer una entrada i escorcoll en el seu domicili. Els investigadors hi van trobar uns 150 quilos de marihuana envasats al buit en bosses especials llestes per a la seva distribució.

El detingut passarà aquest divendres a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Granollers.

La investigació continua oberta per tal de determinar la ubicació de les plantacions i la possible xarxa de distribució.