Crèdit Andorrà incorpora la tecnologia contactless a la seva xarxa de caixers automàtics

Crèdit Andorrà ha incorporat la tecnologia contactless a “tota la seva renovada xarxa de caixers automàtics, la més estesa del país”, segons ha explicat en un comunicat de premsa emès aquest dimecres.

Segons l’entitat bancària, els nous caixers milloren les funcionalitats i operatives disponibles, alhora que ofereixen una tecnologia “més digital, actual i segura, i permeten fer l’experiència de l’usuari més còmoda, àgil i ràpida”.

A més d’incorporar la tecnologia sense contacte, que permet fer les operacions sense necessitat d’introduir la targeta al caixer, els nous dispositius incorporen altres millores.

Entre les quals, destaquen les pantalles, tàctils i més grans, “que ofereixen una visió més clara i faciliten les operacions”, segons ha assenyalat Crèdit Andorrà.

Alhora, s’ha augmentat l’import màxim de reintegrament, fins als 1.000 euros per operació, depenent del límit que cada client tingui disponible en la seva targeta; fins ara es podien retirar fins a 500 euros per operació.

Les operacions també seran “més sostenibles” perquè es dona la possibilitat de fer consultes a través de la pantalla i imprimir-les tan sols si es considera necessari, cosa que fins ara s’havia de fer en paper.

El canvi s’emmarca en el “procés que impulsa el banc per millorar permanentment el servei al client, per oferir una experiència completa i excel·lent des de qualsevol canal”, ha afirmat la nota de premsa.

Crèdit Andorrà ha afegit que treballa per oferir “noves solucions digitals, que permetin resoldre les necessitats financeres en qualsevol moment i des de qualsevol lloc”, les quals responen als nous hàbits dels clients.