‘Croissant de Calçots’ El sabor tradicional català en cada mossegada

Avatar photo
“El color fosc del croissant simula el carbó d’una calçotada”

A Catalunya, els calçots són una delícia hivernal que es gaudeix en família i amics. Inspirada per aquesta tradició culinària, una pastisseria a Barcelona ha donat una volta creativa al clàssic croissant, omplint-lo amb salsa romesco i col·locant-hi a sobre una ceba tendra a la brasa.

En Carlos, el cervell darrere d’aquest innovador croissant a La Cantonada, explica que el color fosc del croissant simula el carbó d’una calçotada, el que afegeix un impacte visual únic. La combinació de colors, juntament amb el contrast de la taronja de la salsa romesco, sorprèn a tots els clients en tallar-lo. Però la veritable sorpresa arriba en tastar-lo, ja que la dolçor de la massa es combina perfectament amb el sabor salat dels calçots i la salsa romesco.

Carlos assenyala que la idea d’un croissant salat no és nova, recordant versions amb salsitxes, pernil i formatge, o sobrassada. No obstant això, pels amants dels calçots i la salsa romesco, el croissant és un autèntic plaer.

Des de fa quatre temporades, aquest dolç innovador ha estat un èxit constant, atraient cada vegada a més persones que l’han volgut tastar. En Carlos, qui va deixar el periodisme per seguir el llegat familiar a la fleca, continua sorprenent els seus clients amb noves creacions, entre les quals el croissant de calçots.

Aquest original croissant continua delitant els paladars sense necessitat d’un “pitet” per netejar els rastres de carbó, oferint una experiència gastronòmica única que combina el millor d’una calçotada amb la comoditat d’un croissant.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Neix la Fundació Juan Ayuso, amb el suport d’Andbank

Notícia següent

Afectacions a l’R4 i l’R7 per un nou robatori de cable de catenària

Notícies relacionades